Коли форма — це більше, ніж просто одяг
Я завжди вважала, що в роботі важлива щирість, відповідальність і тепло, з яким ти зустрічаєш клієнта. Але одного дня мене ніби осяяло — чому б не зробити так, щоб це тепло відчувалося ще до того, як я встигну сказати "доброго дня"?
Усе почалося з пошуку простого рішення — чогось такого, що об’єднає нашу команду, зробить її помітною та стильною. І відповідь прийшла швидко — брендований одяг. Ні, не ті стандартні футболки з логотипами, які стираються після третього прання. Я хотіла чогось зручного, красивого й практичного. Саме тому зупинила свій вибір на промо фартухах з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p22184615-promo-fartuki-logotipom.html Компанія "Твій Дизайн" стала для мене справжнім відкриттям. Вони вміють слухати, розуміють, що кожен бізнес — особливий, і пропонують не просто форму, а стиль. Завдяки їм наші співробітниці зараз виглядають як команда, яка знає, чого хоче й куди йде.
Я часто ловлю на собі погляди клієнтів — приємно, коли люди звертають увагу на деталі, коли хвалять зовнішній вигляд персоналу, коли запам’ятовують нас саме завдяки цьому цілісному образу.
Тепер я точно знаю — іноді зміни починаються з маленької деталі. І, повірте, іноді така деталь — це просто зручний фартух із вашим логотипом.